Večeře se snoubením archivních vín

seznam degustovaných vín

MENU
Brillat Savarin cheesecake, lískové ořechy, zelené jablko
Champagne Blanc de Blancs Grand Cru 1973, Franck Bonville, Francie
-
Křepelka s bylinkovou nádivkou, topinambur, karotka, křepelčí jus
Chateauneuf Du Pape blanc 1997, Ch. Beaucastel, Francie
-
Ravioli z červené řepy, creme fraiche s yuzu, barevná řepa, polníček
Casalferro 1997, Barone Ricasoli, Toskánsko, Itálie
-
Filet z jelena Sika, pečená zelenina, celerové pyré, omáčka z červeného vína
Ch. Carbonnieux, Pessac Leognan 2001, Bordeaux, Francie
-
Amedei čokoládový fondant, kaštanová zmrzlina
Domaine Trevallon 1994, Provence, Francie

zhodnocení degustace

Jsem rád, že z hodnocení účastníků vyplynulo, že chody párované s vyzrálejšími víny byly oceněny lépe. Chápu to jako výzvu do hledání vhodných vyzrálých vín k příští degustační večeři Rare Wine. Jednoznačným vítězem párování se stala křepelka s Chateauneuf Du Pape blanc 1997 a také Champagne 1973 se sýrem, ořechy a zeleným jablkem bylo dokonalou kombinací.

foto
datum konání
22. 2. 2017
čas
19:00
délka
3 h
Místo konání
PORTFOLIO restaurant
kapacita osob:
24
cena na osobu
3 600,- Kč
První večeře s Rare Wine
© Rare Wine 2020 / all rights reserved
Design, koncepce, výroba: HMS design

Prohlašuji, že jsem starší 18-ti let a jsem si vědom, že tyto stránky obsahují informace o alkoholických nápojích.